EnglishSlovenskyČesky

Prohlášení k nekalosoutěžnímu jednání soutěžitelů

ELEKTRODESIGN ventilátory s.r.o. - prohlášení k nekalosoutěžnímu jednání soutěžitelů

Vážení přispěvatelé „odborných“ vzduchotechnických blogů, reagujeme na sérii zcela nepravdivých informací, které byly uveřejněny o společnosti ELEKTRODESIGN ventilátory s.r.o., společnosti SOLER & PALAU, o jejich výrobcích a které rozšiřují o našich společnostech nepravdivé údaje, které nás poškozují a způsobují nám jako výrobcům ztráty.  Vzhledem k tomu, že blogy jsou firemními webovými stránkami jednoho ze soutěžitelů (konkurenta na trhu), naleznete v dalším textu nezpochybnitelná fakta.

O společnosti ELEKTRODESIGN ventilátory s.r.o. ( www.elektrodesign.cz )

• Společnost ELEKTRODESIGN je asociovaným členem SOLER & PALAU Ventilation Group, od roku 1993 výrobcem komerčních vzduchotechnických jednotek a následně rekuperačních jednotek, dále zakládajícím členem Green Building Council, členem sdružení Centrum pasivního domu a členem Institutu pro Aktivní Domy

• Společnost SOLER & PALAU je globální výrobce s výrobními základnami po celém světě ( viz stránky společnosti SOLER & PALAU )

• V Asii (tedy i v Číně) SOLER & PALAU vyrábí pro lokální trhy pod značkou KRUGER, která je jedním z největších asijských výrobců ventilátorů

• Společnosti SOLER & PALAU a ELEKTRODESIGN ventilátory s.r.o.  vyrábějí a dodávají zejména profesionální zařízení pro průmyslovou, komerční a OEM vzduchotechniku

• Jednotky EHR 275 Ekonovent® a EHR 325 Ekonovent® jsou vyráběny v evropském závodě S&P v Ripoll ( viz stránky společnosti SOLER & PALAU ), roční produkce je v desetitisících

• Jednotky EHR Ekonovent® byly oceněny odbornou porotou na výstavě SHK Brno 2011 a Aqua-therm Praha 2010, jejich prodej dosahuje v ČR vynikajících výsledků s naprostým minimem reklamací

• Reklamace malých rekuperačních jednotek jsou většinou způsobeny nedodržením závazných montážních pokynů, případně svépomocnou laickou montáží, nerespektující obecnou praxi montáže vzduchotechnických zařízení.

• Všechny jednotky EHR jsou vybaveny EC motory, výrobce SOLER & PALAU

• Jednotky EHR jsou stejně jako jednotky většiny ostatních výrobců zmiňovaných v blogu vybaveny špičkovým normalizovaným protiproudým výměníkem RS160, znalí účastníci blogu si mohou vyhledat podrobnosti pro jednotlivé pracovní body výměníku.

• Certifikáty státní zkušebny jsou k nahlédnutí v centrále společnosti

Každého přispěvatele blogu,  případně zájemce o koupi rekuperačních jednotek srdečně zveme do našeho závodu ve Staré Boleslavi, kde mu jednotku předvedeme tak, aby se mohl osobně přesvědčit o její kvalitě. K dispozici je případná možnost vlastního ověření parametrů dodaných zařízení v podnikové laboratoři společnosti ELEKTRODESIGN ventilátory s.r.o.. V podnikové prodejně je zároveň možné zakoupit jednotku EHR 275 Ekonovent® za mimořádnou cenu přímo ze skladu.

Dr. Ing. Pavel Peka,  Generální ředitel
Ing. Petr Koutník Ph.D.,  Ředitel prodeje a kvality ISO 9001
Ing. Ota Pump, Ředitel útvaru rekuperace a tepelných čerpadel

Content © ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. a poskytovatelé obsahu (Soler & Palau, VIM, Wernig, Eberle, Belimo CZ, UNIVENT CZ a další)